Marketing

Een mooie website is heel belangrijk en een goed begin. Je wilt echter ook dat je snel gevonden wordt. 

SEO

Je wilt graag dat jouw bedrijf snel gevonden wordt. Wij kunnen jou helpen om jouw website – webshop zo hoog mogelijk in Google te laten verschijnen. We optimaliseren je website met de juiste content, trefwoorden en links. We helpen jou ook met het aanmaken van een Google Mijn Bedrijf profiel. Zo vinden jouw klanten direct al de nodige en juiste informatie op alle diensten van Google. 

Google Adwords

Vanaf

€149,99 per maand, excl. btw. Maandelijks opzegbaar.

Google blijft 1 van de belangrijkste platformen om op te adverteren. Het is de meest gebruikte zoekmachine. Als bedrijf moet je snel gevonden kunnen worden via Google. We kunnen dit doen door optimalisatie van je website. 

Met een Google Adwords campagne kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf steeds bovenaan de zoekresultaten staat. Ook wordt je ermee gevonden op platformen zoals Youtube en websites die de advertentie’s van Google implementeren. Je bepaalt zelf hoeveel je er aan wilt uitgeven. We bekijken samen met jou de mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Social Media Campagne

Vanaf

€149,99 per maand, excl. btw. Maandelijks opzegbaar.

Social Media is alomtegenwoordig en veel mensen gebruiken het om in contact te blijven met hun naasten. Veel bedrijven zien het ook als een krachtig middel om beter gezien te worden.

Wij helpen je om een advertentiecampagne op te zetten. Samen bepalen we het doelpubliek en hoeveel je er aan wilt uitgeven. Tevens kunnen we een mooi design of leuk filmpje maken. Indien je wenst kunnen we er ook voor zorgen dat influencers jouw bedrijf in de spotlight zetten.